KlientberättelserJag kan inte förklara med ord hur glad jag är att jag lyssnade till mitt inre och inte mitt ego när jag valde att få Clear Balance. Jag känner så tydligt hur mitt energisystem har förändrats. Det är sådan befrielse att slippa den hårda kristallauran från auratranformationen. Många dörrar har öppnats för mig och jag ser liksom alla färger och inte bara svart och vit som jag upplevde att jag gjorde innan. Känns som jag kan leva mitt liv i mjukhet och inte den hårdheten som jag hade innan. Tacksam för detta!

Jag känner mig fri från mitt fängelse och 10 kilo lättare! Nu kan jag börja leva livet fullt ut! Tack Clear Balance och Sara.

Under de första behandlingarna var det bitvis som att fara runt i en torktumlare. Härliga fysiska och mentala upplevelser på olika sätt. Det kändes att det jobbai dom olika chakran. Kände verkligen att nu händer det verkligen grejer. Fick till mig bilder och budskap. De senare behandlingarna kändes mycket lugnare när det var rensat i röran. En euforisk wow känsla efteråt. Kan varmt rekommendera Clear Balance, Sara och en spännande resa! Tusen tack!

Som många andra har jag trauma med mig sen barndomen. De har påverkat mitt liv och mina relationer negativt och har resulterat i en mörk syn på mig själv. Efter Clear Balance behandling ser jag numera en annan kvinna i spegeln på morgonen. känner ett inre lugnt och tillit till livet.
Jag har bara positiva upplevelser av Clear Balance och Sara, hon är trygg och lugn.

Jag känner mig mycket lättare och friare i hjärtat. Ser bara möjligheter. Tänker snabbare. Vill göra mer saker i livet. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner med ett ord. Jag känner mig starkare, gladare och mer levande. Tusen tack Sara och Clear Balance.