Clear Balance 

Clear Balance är en behandlingsmetod där vi arbetar med en oerhört intelligent och högfrekvent energi. Det var i Januari 2015 som Victoria Persson kanaliserade energin under en av sina behandlingar. Energin är fullt kompatibel och anpassad till de energier som råder just nu.

Under behandlingen används terapeuten som en kanal och kanaliserar klientens trauman, cellminnen och blodsminnen. Detta medför att klienten blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Flera behandlingar kan behövas då energin går genom olika lager. Hur många behandlingar som behövs är individuellt då vi alla bär på olika mycket, det handlar även om hur villig klienten är att släppa sina trauman. Klienten hämtar sen automatiskt hem ny energi.

Aldrig tidigare har vi fått möjligheten att arbeta med en så högintelligent energi som på alla plan renar våra system så som Clear Balance gör. Nu när Lagen om Attraktion är så stark och omedelbar behöver vi en ny och fräsch grund att stå på, Clear Balance ger oss den möjligheten.

Efter genomförda behandlingar med Clear Balance aktiveras ljuskroppen och regnbågsauran.


Vad är skillnaden mellan Clear Balance och tidigare behandlingsformer?

Healing betyder läkning. Ordet healing används idag ofta i mediala sammanhang och som en term för energi behandlingar. Men Healing energin finns egentligen över allt där kärleken finns.

En del människor har kunnat kanalisera och förmedla universums energier för Healing och läkning på människor och djur. Terapeuten har då kunnat ge klienten healing och information om hur klientens energisystem kan fungera på ett bättre sätt. Terapeuten/Healern har förmedlat energi som läker aura och kropp och i vissa fall även kunnat uppgradera energisystemet hos sin klient. Det är inte alla Healers som har förstått skillnaden mellan att förmedla universums energier eller att ge av sin egen energi. Det optimala har förstås varit att förmedla läkande energier från universum, men även när en Healer förmedlar Healing energier kommer rester av Healerns energier med in i klientens system. Om Healern är ren i sin energi är det bra. Men hur vet vi det? Och alla har vi saker vi bär på, även den duktigaste healern. Healern bör ha ett högre medvetande än klienten för att inte låsa sin klient i ett lägre medvetande än vad klienten själv har. Även här har stora misstag begåtts genom tiderna. Nu påstår vi inte att healing inte har varit bra! För det har det ofta varit. MEN, nu när vi ser hur Clear Balance energin fungerar så förstår vi skillnaden. Clear Balance fungerar helt annorlunda. Clear Balance har rättat till det som inte varit optimalt med tidigare behandlingar.

Under en Clear Balance kanaliserar terapeuten klientens trauma och tillför ingen energi. När klienten har släppt ifrån sig belastande energier frigörs utrymme i klienten så klienten själv automatiskt kan hämta hem och fylla på sitt system med sina egna energier. Detta gör behandlingen ren, klar och opåverkad av terapeutens energier. Energin i Clear Balance ställer själv in rätt frekvens hos klienten och maximerar klientens medvetande. Det spelar alltså ingen roll om klienten har högre medvetande än terapeuten då energin i Clear Balance själv har det allra högsta medvetandet.