Varför Clear Balance 
Hela mänskligheten befinner sig just nu i en energimässig evolution där våra auror uppgraderas. Vi går från 2:a, 3:e och 4:e dimensionen in i 5:e dimensionen och utvecklar en kristallaura. Den här processen har pågått under flera års tid och håller nu på att slutföras. Dvs, alla människor har mycket snart en kristalliserad aura.

Problemet är att många fastnar i 5:e dimensionen, fastnar i sin kristallaura, som är en hård och icke expanderbar aura. Det är dock skillnad på de som har gjort behandlingar för att skapa en kristallaura eller de som har skapat sin kristallaura automatiskt pga kristalliseringen som alla människor gått igenom. De som skapat sin kristallaura via behandling har en kristallaura som är hård som okrossbart glas. De som inte gjort behandlingar har en kristallaura som är som tjock gelé, något töjbar och rörlig.

Problemet som kan uppstå för vissa människor i 5:e dimensionen är att det är svårt att ta sig vidare upp i dimensionerna. Om du egentligen hör hemma i en högre dimension kommer du att känna dig låst och frustrerad i 5:e dimensionen. Det känns som du inte kommer vidare och kommer loss. Som att du står stilla och stampar på samma ställe.

Man kan även fastna i lägre frekvens och medvetande pga andra orsaker. T ex behandlingsformer såsom Auratransformation, Reiki, Deeksha, Shamanism där någon form av initiering ges. Om givaren har ett lägre medvetande än mottagaren, så låses mottagaren i det medvetande som givaren har. Vi har sett och upplevt att detta kan ge fysiska problem som smärtor på olika ställen i kroppen. T ex nacke, knä, mage och öron.

Det är väldigt få människor som själva kommer att lyckas bryta sig igenom till 6:e dimensionen och Regnbågsenergin. Men de som lyckas har sen goda möjligheter att i detta livet uppnå 20:e dimensionen.

Clear Balance är en behandlingsform som hjälper dig vidare från 5:e dimensionen upp i dom högre dimensionen. Med Clear Balance kan vi även hjälpa dig att bli fri från tidigare behandlingsformers initieringar.

Det krävs i genomsnitt ca 4 behandlingar för att aktivera Ljuskroppen och Regnbågsauran.